Ka udhëtuar në disa nga destinacionet më të thella dhe më të largëta të botës për të bërë këto foto të mrekullueshme të jetës së egër në botë. Pra bëhet fjalë për fotografin britanik, David Yarrow i cili ka bërë më shumë se 90 foto nga jeta e përditshme e kafshëve të egra.

.

.

.

.